Training moet senioren weerbaarder maken voor babbeltrucsEen training moet kwetsbare ouderen weerbaarder maken voor babbeltrucs. Volgens de Nationale Zorggids worden er in Nederland jaarlijks zo’n 25 duizend mensen het slachtoffer van oplichters die met een smoes een woning binnendringen. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid biedt nu een virtual realitytraining aan. Ouderen ervaren tijdens deze lessen hoe een oplichter te werk gaat. Ook leren ze wat ze kunnen doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).