‘Windesheim wil proef met flexstuderen uitbreiden’


Studenten die hun collegegeld per studiepunt kunnen betalen stoppen minder snel met hun opleiding. Dat schrijft Het Financieele Dagblad op basis van een flexstudeer-experiment aan de hogeschool Windesheim. Door studenten
zelf hun studielast te laten bepalen, moet het bijvoorbeeld gemakkelijker worden om studie en werk te combineren. Momenteel nemen ruim 50 studenten van de Zwolse hogeschool deel aan het experiment. Door de positieve resultaten en de hoge animo wil de hogeschool meer studenten de kans geven om per studiepunt te betalen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).