10 miljoen voor investeringen in innovatieve starters


Meer kansen voor innovatieve startups. Het ministerie van Economische Zaken stelt dit jaar 10 miljoen euro beschikbaar voor private fondsen die willen investeren. Zogenaamde business angels kunnen per fonds maximaal 1 miljoen euro lenen van de overheid. Voorwaarde is dat zij eenzelfde bedrag zelf ook beschikbaar stellen. Jonge bedrijven dreigen regelmatig tussen wal en schip te belanden, omdat zij geen krediet van een bank kunnen krijgen en nog niet interessant genoeg zijn voor grotere investeringsmaatschappijen. De Business Angel-regeling moet dit gat dichten.

Lees meer via Rijksoverheid.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).