6 miljoen pond voor kinderen van alcoholisten


Kinderen van alcoholisten kunnen nog hun hele leven last houden van het drankmisbruik van hun ouders. De Britse regering heeft nu toegezegd om 6 miljoen pond uit te trekken om hen te helpen. Het geld wordt onder andere ingezet om kinderen in deze situatie eerder in beeld te hebben. Naar schatting 200 duizend kinderen in het Verenigd Koninkrijk hebben ouders met een alcoholprobleem. De nu aangekondigde maatregelen moeten ervoor zorgen dat zij de steun krijgen die ze nodig hebben.

Lees meer via BBC.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).