‘Échte Winst’ van Petra Hoogerwerf


Ondernemen met een maatschappelijk doel is in opmars. Steeds meer bedrijven zetten hun kennis en energie in voor een betere samenleving, maar halen hier zelf ook voordeel uit. In het boek Échte winst laat auteur Petra Hoogerwerf zien hoe een organisatie in zeven stappen excellent kan presteren voor de samenleving en duurzame impact kan realiseren.

Hoogerwerf: “Echte winst betekent dat je niet alleen nadenkt over geld verdienen maar ook over hoe je de planeet wilt achterlaten en een positieve impact wilt hebben op de samenleving. Deze manier van ondernemen staat nu nog in de kinderschoenen. Bedrijven hebben vaak nog niet door dat échte winst een bedrijf daadwerkelijk meer winstgevend maakt. Bedrijven moeten nu wakker worden.”


Échte winst is genomineerd voor de titel Managementboek van het Jaar 2018. Wil jij kans maken op dit boek? Mail dan naar info@sublime.nl onder vermelding van ‘Echte winst’.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).