China opent economie


China gaat zijn economie toegankelijker maken voor buitenlandse investeerders. Dat schrijft Deutsche Welle. Voor het eind van het jaar krijgen zij toegang tot de markt voor consumentenkrediet en mogen zij hogere aantallen aandelen kopen en verkopen. Ook wordt het voor het eerst mogelijk om een meerderheidsbelang te nemen in een Chinees bedrijf. Premier Xi Jinping zegt dat China later dit jaar nog meer stappen zal ondernemen om de economie verder open te stellen voor buitenlanders.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).