Fakeboys waarschuwen Noord-Hollandse meisjes


Hoe maak je meisjes weerbaar tegen loverboys? De Noord-Hollandse gemeente Koggenland zet hiervoor neploverboys in: een acteur die meisjes complimenteert en vervolgens om hun telefoonnummer vraagt. Afgelopen weekend sprak de acteur 22 meisjes van dertien tot zeventien jaar aan. Volgens het Noordhollands Dagblad gaven zes meisjes de loverboy hun telefoonnummer. De andere zestien deden het niet, maar gaven aan het wel lastig te vinden om te weigeren. Alle aangesproken meisjes hebben na afloop gesproken met een medewerker van de gemeente. Met de actie Fakeboys hoopt de gemeente meisjes te leren wat ze moeten doen in een vergelijkbare situatie.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).