Human Library: lees een levend boek


Lees ook eens een levend boek, dat kan in de Human Library. Dit van oorsprong Deense concept verovert momenteel de wereld. Op bijeenkomsten kun je in gesprek met mensen die met vooroordelen geconfronteerd worden. In korte tijd kom je erachter welk verhaal er schuilgaat achter bijvoorbeeld een vluchteling, transseksueel of oorlogsveteraan. De levende boeken hopen op deze manier bij te dragen aan meer begrip. Woensdagmiddag 11 april zijn er levende boeken te leen op de campus van Tilburg University.

Lees meer via Nationale Onderwijsgids.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).