Inktloos printen met lasers

© Schermafbeelding 2018-04-16 om 12.23.23

Printen zonder inkt. Het kan een enorme milieuwinst opleveren en is bovendien praktisch. De Nederlandse startup Inkless heeft nu 1 miljoen euro opgehaald bij investeerders om het mogelijk te maken, zo schrijft de site Bright. De startup maakt gebruik van lasers om de letters op papier te branden. In eerste instantie richt Inkless zich op bedrijven die labels en verpakkingen printen. Die sector groeit namelijk snel vanwege het toenemende aantal online bestellingen.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).