Japanse oma verovert Instagram


Ook oma’s kunnen het maken op Instagram. Kimiko Nishimoto is bijna 90 en fotografeert zichzelf vliegend op een bezemsteel, verkleed als kikker of racend op een scootmobiel. De Japanse begon op haar 72ste met fotograferen en legde in eerste instantie vooral stillevens en bloemen vast op de gevoelige plaat. Met haar grappige selfies boekt ze meer succes. Nishimoto heeft bijna 90 duizend volgers op Instagram. Haar foto’s zijn inmiddels ook tentoongesteld in een galerie in Tokio.

Bekijk een video via Deutsche Welle

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).