Klimaatneutraal winkelen


Even online winkelen en voor je het weet zit je karretje helemaal vol. Winkelen kan fijn zijn, maar voor het milieu is het niet erg goed. Bij de productie van bijvoorbeeld een wasmachine of een broek komt namelijk een hoop CO2 vrij. Maar die uitstoot kun je compenseren, zegt Milo de Vries, oprichter van CO2ok. Als je online een product koopt bij een bedrijf dat is aangesloten bij zijn initiatief, betaal je een klein percentage bovenop je aankoopbedrag. Vervolgens investeert CO2ok dit in energiebesparende projecten. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je aankoop klimaatneutraal is.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).