Kunst op de onderkant van Friese brugdekken


Voor een open brug wachten is deze zomer een stuk leuker in Friesland. Maar liefst 80 bruggen door de hele provincie zijn namelijk omgetoverd tot expositieruimte. De onderkant van de brugdekken zijn verfraaid met foto’s, teksten en schilderijen. Het thema van de tentoonstelling Brug, Brêge, Bridge is ‘verbinding’. De kunstwerken zijn nog te zien tot en met september. Daarna worden de doeken tot tassen verwerkt.

Lees meer via de Leeuwarder Courant.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).