Overnachten in een ruimtehotel


Overnachten in een ruimtehotel. Als het aan het bedrijf Orion Span ligt, moet dat in 2022 mogelijk zijn, zo schrijft Bright. Het ruimtehotel zal zich op zo’n 300 kilometer van de aarde bevinden. Het hotel biedt plaats voor 4 ruimtetoeristen die er maximaal 12 dagen kunnen verblijven. Wie mee wil moet eerst een astronautentraining van drie maanden doen.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).