Praatpalen omgebouwd tot oplaadpaal


Jarenlang boden zij mensen met autopech redding, maar inmiddels zijn de bekende gele praatpalen van de ANWB overbodig geworden. Vrijwel iedereen heeft een mobiele telefoon en daarom zijn de praatpalen vorig jaar verwijderd. Toch verdwijnen ze niet helemaal uit het straatbeeld. De gele palen hebben namelijk een nieuwe toepassing gekregen als elektrische oplaadpaal. Sinds afgelopen week is het mogelijk er één te bestellen voor je elektrische auto, fiets of scootmobiel.

Lees meer via Bright.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).