Startups verbeteren wereld


Welke innovatieve oplossingen kunnen bedrijven aandragen om wereldproblemen aan te pakken? Die vraag stond centraal tijdens het evenement Ideas From Europe, dat werd gehouden in Den Haag. Twaalf ondernemers, variërend van startups tot multinationals, presenteerden daar hun ideeën om zaken als plasticvervuiling en klimaatverandering aan te pakken. Een voorbeeld is het Refugees{code}-project, waarbij vluchtelingen met een verblijfsstatus leren programmeren. Ook toonden ondernemers een app waarmee restaurants hun kliekjes kunnen aanbieden.

Bekijk een video via Bright.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).