Succesvol fotograaf zonder handen en benen


De 24-jarige Achmad Zulka uit Indonesië is geboren zonder benen en handen. Maar een beperking hoeft succes niet in de weg te staan, zegt hij in een interview met Al Jazeera. Volgens Zulka wordt er in Indonesië vaak neergekeken op mensen met een beperking. Dat motiveerde hem om zichzelf te leren fotograferen. Omdat hij geen vingers heeft om zijn camera te bedienen, doet hij dit met zijn gezicht. Inmiddels is Zulka succesvol als fotograaf en geeft hij ook les in zijn vak.

Bekijk het interview met Achmad Zulka vanaf minuut 9.48.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).