Team Europese en Arabische vrouwen naar Noordpool


Een team van 11 Europese en Arabische vrouwen gaat op een gezamenlijke expeditie naar de Noordpool. Dat schrijft de BBC. Zo willen zij elkaars cultuur beter leren begrijpen en tegelijkertijd andere vrouwen inspireren om hun ambities te verwezenlijken. De expeditieleden zijn afkomstig uit onder andere Qatar, Koeweit, Slovenië en Zweden. In het team vervullen zij verschillende rollen. Zo heeft de Zweedse Ida Olsson de taak om de groep te beschermen tegen ijsberen. Als de expeditie slaagt, is voor het eerst dat een Arabische vrouw de Noordpool bereikt.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).