Verwondering door blik op de maan


Een prachtig filmpje dat laat zien hoe de kosmos mensen bij elkaar kan brengen. Op een dag zette Wylie Overstreet uit Los Angeles zijn telescoop buiten om naar de maan te kijken. Toen hij voorbijgangers ook door het apparaat liet kijken, werd hij geraakt door hun eensluidende reacties. Met vriend Alex Gorosh besloot hij de telescoop ook op andere plekken neer te zetten en de algemene verwondering vast te leggen op film. Volgens Gorosh toont het resultaat dat de pracht van het universum in staat is om culturele verschillen te overbruggen en mensen te verenigen.

Lees meer via The Atlantic.

Bekijk hieronder de video.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).