‘Earthships’ bieden inwoners Puerto Rico onderdak


Oude banden, flessen en blikken. Dat zijn de onderdelen voor de zogeheten Earthships, die de inwoners van Puerto Rico onderdak moeten bieden na de verwoestende orkaan van vorig jaar.  De milieuvriendelijke en weersbestendige noodwoningen zijn een idee van het stel Lauralina Melendez en Mario Atunez. Na de orkaan gingen zij op zoek naar een betaalbare manier om hun verwoeste woning te herbouwen. Samen met meer dan 70 vrijwilligers werken zij nu aan een nieuw dorp, dat volledig uit Earthships zal bestaan.

Lees meer via Al Jazeera.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).