Gratis treinkaartjes voor 18-jarige Europeanen


Gratis Europa ontdekken per trein. Dat kan als je deze zomer 18 jaar oud bent, zo schrijft Deutsche Welle. De Europese Unie biedt jongeren die dit jaar hun eerste zomer als volwassene beleven namelijk gratis treinkaartjes aan. In totaal zullen 15.000 jongeren gebruik kunnen maken van DiscoverEU om gratis treinkaartjes te verkrijgen. Met de tickets kan maximaal 30 dagen lang worden gereisd. De Europese Unie hoopt dat het project bijdraagt aan het ontwikkelen van een gedeelde Europese identiteit.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).