Japans bedrijfsleven biedt India studiebeurzen aan


In India is meer dan de helft van de bevolking jonger dan 25 jaar – in totaal gaat het om meer dan 700 miljoen mensen. En in het land bestaat een groot tekort aan studiebeurzen voor deze jongeren. India maakt een sterke economische groei door en om succesvol te blijven moet talent zoveel mogelijk worden benut. Het Japanse bedrijfsleven schiet nu te hulp, zo schrijft The Japan Times. Onder andere Mitsubishi stelt een deel van zijn winst beschikbaar voor studiebeurzen. Deze bieden jonge Indiërs de kans om hoger onderwijs te volgen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).