Last Man Standing voor jongeren met psychische problemen


Praten over je problemen en hulp zoeken als het nodig is. Dat is de boodschap van de organisatie MIND. Volgens directeur Marjan ter Avest ontstaat driekwart van alle mentale problematiek voor het 24e levensjaar en zoeken jongeren vaak geen hulp. MIND organiseert nu het evenement Last Man Standing om dit probleem op de kaart te zetten. 250 deelnemers halen geld op, door op 23 juni zo lang mogelijk op een paal te blijven staan. Het geld gaat naar de MIND Young Academy. Dit initiatief leert jongeren op het vmbo en mbo om over hun problemen te praten.

Lees meer via Nationale Onderwijsgids.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).