Londen wordt groenste stad ter wereld


 Wonen Londenaren straks in de groenste stad ter wereld? Als het aan het stadsbestuur ligt wel, schrijft Duurzaam Bedrijfsleven. In een nieuwe milieustrategie worden ambitieuze doelstellingen geformuleerd. Zo moet de stad in 2050 CO2-neutraal zijn. Om dit mogelijk te maken wordt ingezet op het vergroten van de capaciteit voor zonne-energie. Ook wordt elektrisch rijden gestimuleerd, door zogeheten milieuzones in te stellen, waar geen benzine- of dieselauto’s mogen rijden. Deze zouden er al over drie jaar moeten zijn. Het is voor het eerst dat alle milieuplannen van de stad in één document zijn samengebracht.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).