Meer aandacht voor gezond dieet in Kenia


In Kenia kampen ze niet alleen met een tekort aan voedsel. Ook overgewicht is een groot probleem. Dat komt mede doordat overgewicht een statussymbool is, schrijft de Volkskrant. Wie geld heeft, heeft een dikke buik. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Mede door YouTube video’s over gezonde voeding en lichaamsbeweging kiezen steeds meer Kenianen voor een gezonde levensstijl. Zo is een winkel voor organische producten inmiddels uitgegroeid naar een keten met meer dan twintig filialen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).