Onbemande bank geopend in China


We zijn inmiddels wel bekend met onbemande tankstations en zelfscanners in de supermarkt. In Shanghai heeft nu voor het eerst een onbemande bank zijn deuren geopend, schrijft Deutsche Welle. In de bank zijn onder meer virtual reality-ruimtes te vinden, waar klanten die bijvoorbeeld onroerend goed willen kopen hun toekomstige investering kunnen bekijken. Ook rijden er robot-assistenten rond, die vragen van klanten kunnen beantwoorden.

Bekijk de video over de onbemande bank via Deutsche Welle.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).