Robot jogt als mens


Een robot die niet alleen kan lopen, maar ook kan joggen zoals een mens dat doet. Het Amerikaanse Boston Dynamics heeft er een ontwikkeld, zo schrijft de site Bright. Het bedrijf was al verantwoordelijk voor verschillende lopende robots. Recent bracht het nog een filmpje uit met twee robots die samenwerkten om een deur te openen. Hun nieuwste vinding is Atlas: een robot die niet alleen jogt, maar ook zonder moeite over een boomstam heen weet te springen.

Bekijk een video van Atlas.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).