Rolls-Royce wordt elektrisch automerk


Het automerk Rolls-Royce wordt voornamelijk geassocieerd met luxe auto’s, maar straks ook met elektrisch rijden, zo schrijft Duurzaam Bedrijfsleven. Het merk zegt in 2040 alleen nog volledig elektrische auto’s op de markt te willen brengen. Rolls-Royce verwacht dat dit nodig zal zijn om in de toekomst aan internationale regelgeving op het gebied van luchtvervuiling te voldoen. Momenteel produceert het bedrijf alleen nog benzineauto’s. Inmiddels is het eerste volledig elektrische model aangekondigd.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).