‘Startups kunnen werkloosheid in Afrika terugdringen’


Startups kunnen mogelijk een belangrijke rol spelen in het terugdringen van de werkloosheid in Afrika. Dat schrijft Deutsche Welle. De beroepsbevolking op het continent zal naar verwachting sterk groeien. Om jonge mensen ook in 2035 de mogelijkheid te geven een inkomen te verdienen, zijn er 450 miljoen nieuwe banen nodig. De Duitse overheid heeft een fonds opgezet om de Afrikaanse economie te stimuleren. Een belangrijk deel is bestemd voor startups. Geld en de kennis uit Duitsland moeten de jonge bedrijven helpen om succesvol te worden en te groeien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).