Vlindertentoonstelling moet zorgen voor beschermingsmaatregelen


Er zijn maar weinig insecten die zo populair zijn als de vlinder. En die populariteit zet het American Museum of Natural History nu in om bezoekers bewust te maken van het effect van klimaatverandering op insecten. Dat schrijft Al Jazeera. De jaarlijkse vlindertentoonstelling biedt mensen de kans om vlinders van heel dichtbij te bekijken. Dit jaar er is ook veel aandacht voor de problemen waar vlinders en andere insecten mee kampen. Zoals het verlies van leefomgeving en het gebruik van pesticiden. Volgens het museum houden veel mensen niet van insecten en hebben ze weinig belangstelling om zich in te zetten voor beschermingsmaatregelen. De vlindertentoonstelling moet helpen dat te veranderen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).