Australië investeert in energie uit waterkracht


Australië investeert flink in energie uit waterkracht. In totaal moeten er 14 nieuwe centrales komen in de regio Tasmanië. Naast een enorme voorraad schone energie zouden de projecten ook vele duizenden banen opleveren. Australië wil van Tasmanië de belangrijkste producent van schone energie maken. Naast waterkrachtcentrales wordt ook ingezet op zonne- en windenergie. De investeringen moeten zorgen voor een verdubbeling van de productie van schone energie.

Lees meer via The Guardian.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).