Australische oud-voetballers aan werk geholpen


Voor Cristiano Ronaldo of Gareth Bale zal het zo’n vaart niet lopen, maar de meeste topsporters moeten na hun carrière op zoek naar ander werk. En het kan behoorlijk wennen zijn om je kicksen en het grasveld in te ruilen voor het kantoor en een pak. In Australië krijgen sporters daar nu hulp bij, zo schrijft ABC News. Het bedrijf WithYouWithMe werkt samen met de Australische voetbalbond. Zij zetten zich in om voetballers klaar te stomen voor een baan. Inmiddels heeft een aantal oud-voetballers werk gevonden dat bij ze past, variërend van software-analist tot facilitair manager.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).