Bezoek het Anne Frankhuis in virtual reality


Het Anne Frankhuis staat voor veel toeristen die Amsterdam aandoen bovenaan het lijstje. Nu kunnen ook mensen die niet naar de hoofdstad afreizen er een kijkje nemen, zo schrijft Dutch Cowboys. Het museum is sinds deze week te bekijken in virtual reality. De Anne Frank Stichting ontwikkelde daarvoor een eigen virtuele tour. Deze is gratis te downloaden en te gebruiken in combinatie met alle bekende vr-brillen. Volgens de makers is het resultaat zowel fotorealistisch als historisch correct.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).