Biologisch afbreekbaar maandverband India


India kampt met een groot plasticafvalprobleem. De nieuwste bijdrage aan een oplossing komt in de vorm van een milieuvriendelijk maandverband. Dat schrijft The Times of India. Het maandverband is ontwikkeld door de overheid. Dankzij een gepatenteerd ingrediënt is het product binnen 6 maanden biologisch afbreekbaar. Bij gewoon maandverband duurt dit bijna 500 jaar. Daarnaast is het nieuwe maandverband zeer goedkoop, zodat een grote groep vrouwen het zich kan veroorloven. Lees meer via hetnieuwsvandevooruitgang.nl.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).