Circulaire economie als lifestyle

© Bas Luiting

Milieubewust consumeren – veel mensen willen dat wel, maar hebben het idee dat je daar veel voor moet laten. Ontwerper en ondernemer Bas Luiting zet zich al jaren in voor een circulaire economie, waarin reststromen worden hergebruikt. In zijn boek “Circulaire economie als lifestyle” legt hij uit dat het in zo’n systeem niet draait om minder consumeren. Het gaat er vooral om dat je anders met producten omgaat. Bijvoorbeeld door deze niet te kopen, maar te betalen voor de diensten die ze leveren.

Met zijn boek wil Luiting mensen handvatten bieden om circulair te leven. Wil je meer Nieuws van de Vooruitgang? Abonneer je dan op onze podcast.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).