Eerste TedX-evenement in vluchtelingenkamp


TED-talks. De korte, educatieve speeches zijn er inmiddels over onderwerpen variërend van feminisme tot Bitcoin. Nu is er voor het eerst een TedX-evenement gehouden in een vluchtelingenkamp, zo schrijft Al Jazeera. Als locatie is gekozen voor het Kakuma-kamp in Kenia. Vluchtelingen, activisten en hulpverleners deelden er hun ervaringen in een poging om een beeld te schetsen van hun leven en stereotypen te doorbreken. De initiatiefnemers willen ook andere vluchtelingen op het continent inspireren en hoop geven.


Bekijk de hele reportage.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).