Eindhovense studenten bouwen energieopwekkende huizen


Een appartementencomplex dat meer energie oplevert dan het verbruikt. Het is ontworpen door studenten van de TU Eindhoven, zo schrijft de site Bright. De studenten zullen het gebouw in november presenteren tijdens een internationale bouwwedstrijd in Dubai. Het appartementencomplex maakt gebruik van onder meer zonnepanelen en natuurlijke koeling. Ook is er rekening gehouden met de betaalbaarheid en het delen van voorzieningen, zoals gemeenschappelijke ruimtes en auto’s.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).