Freshta leert meisjes in haar dorp lezen en schrijven


De 18-jarige Freshta leert kinderen in de Afghaanse regio Bamiyan lezen, schrijven en Engels. Dat is te zien in een reportage van Deutsche Welle. Veel ouders in de regio zijn zelf analfabeet en kunnen het schoolgeld niet betalen. Freshta leerde wel lezen en schrijven. Nu is ze in een grot een eigen schooltje gestart om deze kinderen toch onderwijs te bieden. Op deze manier hoopt ze de kansen van de leerlingen op een betere toekomst te vergroten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).