Ghanese rapper zet muziek in om zijn land schoner te maken


De Ghanese rapper Efo Chameleon zet muziek in om zijn land schoner te maken. Ghana kampt met veel vervuiling. In zijn nummers gaat de rapper in op onderwerpen als plastic afval. Chameleon werkt als boer en heeft de cassave-oogst door verontreiniging van de grond ernstig zien verminderen. Nu bezoekt hij scholen en maakt hij YouTube video’s om te zorgen voor meer bewustwording bij zijn landgenoten.

Lees meer via Deutsche Welle.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).