Gratis zonnestroom voor huurders Bergen


Gratis zonnestroom voor sociale huurwoningen. Woningcorporatie Kennemer Wonen voorziet veel huurders in de gemeente Bergen van nieuwe zonnepanelen, zo schrijft Trouw. De corporatie plaatst de panelen en de stroom is gratis voor de huurders. De panelen zijn voorzien van zogeheten ‘micro-omvormers’. Deze zetten het zonlicht ter plekke om in stroom, waardoor het effect van schaduw beperkt blijft. Huurders zouden met de panelen zo’n 400 euro per jaar besparen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).