India bant wegwerpplastic


India produceert dagelijks tienduizenden tonnen plastic afval en bijna de helft daarvan wordt niet opgehaald. Daar moet volgens premier Narendra Modi snel een einde aan komen. In 2022 zou het gebruik van wegwerpplastic volledig uitgebannen moeten zijn. In een toespraak zei Modi dat de keuzes die India vandaag maakt, de toekomst van het land bepalen. Hij sprak ook het voornemen uit om 100 nationale parken volledig afvalvrij te maken.

Lees meer via IPS.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).