Kinderen maken gezonde en milieubewuste hamburgers


Hoe kun je kinderen stimuleren om gezond en milieubewust te eten? Scholengroep Het Hooghuis zet hiervoor een speciale app in. De app laat onder meer zien waar ingrediënten vandaan komen en hoe gezond ze zijn. 5 duizend middelbare scholieren uit Noord-Brabant stelden met dit programma hun eigen milieubewuste hamburger samen. Marnetta van Raak van Het Hooghuis vertelt waarom juist een app een goed middel is om kinderen enthousiast te maken.

16 juni kiest de school de meest gezonde en milieubewuste burger. Deze wordt daadwerkelijk in productie genomen en verkocht in verschillende lokale winkels.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).