Kunstexpositie brengt bevolking Kashmir samen


Een nieuwe kunstexpositie wil de bevolking van de Indiase deelstaat Kashmir dichter bij elkaar brengen. Dat schrijft de BBC. In de jaren ‘90 ontvluchten veel Hindoes de regio vanwege een bloedige opstand van moslimrebellen. De tentoonstelling in de hoofdstad Sinagar brengt werk van kunstenaars uit beide groepen samen. De geëxposeerde kunst is vaak sterk geïnspireerd door de geschiedenis van de regio. De initiatiefnemers hopen dat de tentoonstelling nieuwe ontmoetingen laat ontstaan, zowel tussen de bezoekers als de kunstenaars zelf.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).