Opera over en door sekswerkers


Een opera geschreven en opgevoerd door sekswerkers komt naar Nederland. The Sex Worker’s Opera trekt wereldwijd volle zalen en kreeg lovende kritieken van de internationale pers. De voorstelling is een initiatief van The Experimental Experience. Deze sociale onderneming wil gemarginaliseerde groepen de kans geven hun eigen verhaal te vertellen. De opera mengt verschillende muziekstijlen, maar ook bijvoorbeeld paaldansen en buikspreken. Vanaf 21 juli is The Sex Worker’s Opera te zien in het compagnietheater in Amsterdam.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).