Oud Google-topman presenteert vliegende auto


Weer lang in de file gestaan? Misschien reis je binnenkort wel in een vliegende auto naar je werk. Voormalig Google-topman Larry Page presenteerde onlangs zijn Kitty Hawk Flyer. Dit eenpersoonsvliegtuig kan 20 minuten vliegen en haalt daarbij een snelheid van 32 kilometer per uur.  Volgens de ontwikkelaar is een leek al na een uurtje oefenen in staat om de vliegende auto te besturen.

Bekijk een video van het toestel:

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).