Popgroep 80-plussers nog steeds vitaal


Een Japanse popgroep waarvan alle leden ouder dan 80 zijn, en één zelfs boven de 100. De leden van KBG84 maken hun eigen kostuums, studeren samen dansjes in en reizen naar steden als Tokio en Singapore om op te treden. Hoe klinkt dat? Nou, zo:


Natuurlijk komt deze popgroep uit Okinawa, een van de gebieden waar mensen veel ouder worden dan gemiddeld. Hoe dat kan is niet geheel duidelijk, hoewel experts denken aan een combinatie van gunstige genen en een gezond dieet. Het blijven leren van nieuwe vaardigheden zou bovendien helpen bij het voorkomen van dementie

Lees meer via CNN.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).