Veel jonge ondernemers duurzame top 100


Er staan opvallend veel professionals in de Duurzame Jonge 100. De lijst bestaat uit 100 Nederlanders onder de 33 die zich inzetten voor een groene wereld. Dit jaar zijn er naast activisten en initiatiefnemers van kleinschalige projecten ook veel ondernemers en professionals op de lijst te vinden. Als aanjagers van vergroening zouden zij soms stuiten op een generatieconflict. Maar volgens Trouw zorgt deze milieubewuste generatie binnen grote bedrijven ook vaak voor een cultuuromslag.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).