Alle basisscholen aardgasvrij


Hoe kunnen we scholen het best aardgasvrij maken? Om het antwoord op die vraag te vinden start het ministerie van Binnenlandse Zaken het programma ‘Aardgasvrije en frisse basisscholen’. In het nieuwe schooljaar zullen er op 10 verschillende scholen in Nederland pilots worden opgezet. De testen moeten nieuwe werkwijzen opleveren om zo uiteindelijk alle Nederlandse basisscholen aardgasvrij te maken. Voor het programma is 5 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Lees meer via de Nationale Onderwijsgids

Wil je meer Nieuws van de Vooruitgang? Abonneer je dan op onze podcast.

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).