Confronterende kunst van zwerfafval


Kan kunst helpen om een gedragsverandering te realiseren? De Britse fotografe Mandy Barker wil consumenten laten nadenken over plastic afval. Ze maakte confronterende foto’s, bijvoorbeeld van een verzameling plastic afkomstig uit de maag van een jonge albatros. Barker werkte voor het project samen met mariene wetenschappers. Volgens haar zijn foto’s zeer geschikt om het effect van plastic op het milieu te laten zien.

Lees meer via National Geographic  Mandy Barker.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).