De wereld over op een bamboefiets


Wel eens van Nagaland gehoord? Nee? Dan ben je zeker niet de enige. Inwoner Yakuza Solo is op een bijzondere missie om dat te veranderen. Op een bamboefiets rijdt hij de wereld rond. Solo trekt veel aandacht met zijn bijzondere fiets, en dat biedt hem de kans om mensen over de Indiase staat te vertellen. Solo heeft in de afgelopen 8 maanden meer dan 25 landen bezocht. Hij hoopt nog veel meer mensen enthousiast te kunnen maken voor Nagaland.

Lees meer via de BBC

Wil je meer Nieuws van de Vooruitgang? Abonneer je dan op onze podcast.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).