Scholieren en yuppen ontmoeten elkaar op voetbalveld


De Zuidas en Amsterdam-West liggen maar drie metrohaltes van elkaar af, maar de inwoners komen nauwelijks met elkaar in aanraking. Dat zegt predikant en ondernemer Ruben van Zwieten in Trouw. Daarom organiseert hij het Zuidas-toernooi. Jongeren uit West en bankiers op de Zuidas spelen daar samen in verschillende voetbalteams. Het is de bedoeling dat het contact ook concrete resultaten oplevert, zoals een stageplek of zelfs een baan.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).